Zonnepanelen

THEMABIJEENKOMST DUURZAAM ONDERNEMEN – 26 JANUARI 2017. 

 

Rooftop Energy is zonnestroom van uw eigen dak, maar zonder investering!

 

Rooftop Energy installeert een zonnecentrale op uw dak(en) en / of terrein en onderhoudt deze, geheel voor onze eigen rekening. U betaalt alleen de maandelijkse huur. Daarmee bent u goedkoper uit. Rooftop Energy garandeert dat de zonnecentrale goed functioneert. Schoon en zeker!

Wanneer Rooftop Energy interessant voor u is, bekijken we de mogelijkheden voor plaatsing van de zonnecentrale op uw dak. Daarbij wordt ook de sterkte van het dak nauwgezet onderzocht. De plaatsing van de tier 1 zonnepanelen gebeurt onder garantie, volgens de richtlijnen van de NEN en zijn berekend op windbelasting volgens de Eurocode. Na de contractperiode is er maximale flexibiliteit. U kunt besluiten om de zonnecentrale over te nemen maar ook om het contract te verlengen.

Slagvaardig

In enkele jaren is Rooftop Energy uitgegroeid tot marktleider. Meer dan 100 zonnecentrales door heel Nederland werden al gerealiseerd. Dit aantal groeit voortdurend. Met financiers als Bank Nederlandse Gemeenten  en Triodos Bank is Rooftop Energy financieel sterk en slagvaardig. Desgewenst financiert Rooftop Energy de zonnecentrale mede door crowd funding. Het team van Rooftop Energy bestaat uit ervaren professionals met een brede ervaring in de energiebusiness en de financiële wereld.

Wat betekent Rooftop Energy voor u?

  • U bespaart de komende jaren op uw energiekosten.
  • U hoeft niet zelf te investeren in aanschaf en plaatsing van zonnepanelen:

Rooftop Energy financiert, plaatst en onderhoudt de zonnecentrale, en regelt alle administratie.

  • Uw organisatie draagt zichtbaar bij aan verduurzaming van de energie-opwekking.

Opdrachtgevers, klanten en medewerkers waarderen een duurzaam bedrijf hoger. Hetzelfde geldt voor ouders en leerlingen ten opzichte van een duurzame school. Rooftop Energy hielp al diverse gemeenten bij het invullen van de duurzaamheidsdoelen.

  • Grote leveringszekerheid: de zonnecentrale plus de stroom uit het normale elektriciteitsnet zorgen dat u nooit zonder zit. U kunt zelf kiezen van welke leverancier u de stroom uit het net betrekt.

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met René Salemink bereikbaar via:

 

Wilt u meer informatie over het project of deelnemen aan de collectieve regeling, dan kunt u hiervoor terecht bij de parkmanagers.

Voor de Powerpoint presentatie klik hier.