De winst van duurzaam ondernemen.

Donderdag 12 juni organiseerde Parkmanagement voor de 2e maal een themadag met als onderwerp duurzaam ondernemen.

Er is een wereldwijde noodzaak tot “verduurzaming” en CO2-reductie. Dit  kan alleen maar worden bereikt door regionale en lokale initiatieven. Wethouder Geert Gabriëls en deputé Eric Geurts gaven aan waar we als provincie en gemeente staan en welke taken er voor ons liggen. Ook deze kunnen alleen maar bereikt worden door inspanning van lokale stakeholders, zoals het bedrijfsleven.

Gedurende de tweede helft werden de deelnemers in subgroepen verdeeld en kregen de aanwezigen tekst en uitleg van lokale “energie”ondernemers en partners van Parkmanagement over concrete mogelijkheden om de bedrijfsvoering te verduurzamen, veelal op een winstgevende manier: “De winst van duurzaam ondernemen”.

Een grote groep van ondernemers werd zo concreet op de hoogte gebracht op welke wijze o.a.  energie bespaard kan worden maar ook over regels en richtlijnen en subsidiemogelijkheden.

Gedurende de derde helft kon er tijdens een informeel buffet nagetafeld worden.

Op de site van Parkmanagement

https://parkmanagement-weert.nl/projecten/duurzaamheid/

treft u een aantal Powerpoint presentaties aan van deze dag en een lijstje met lokale initiatieven. Wilt u hier meer over weten? Meld dit dan even bij info@parkmanagement.nl

Van deze bijeenkomst werden foto’s gemaakt door Arjanne van Voorst en Parkmanagement. U treft onderstaand een sfeerimpressie aan