VVD ondernemersbijeenkomst bedrijventerrein Leuken-Noord

De Weerter VVD wenste samen met de ondernemers van het bedrijventerrein Leuken-Noord bij te praten over de ambities van het stadsbestuur de uitbreidingsmogelijkheden en wat er op stapel staat.

Dinsdagmiddag 12 maart maakten  heel wat ondernemers gebruik van deze uitnodiging  om aanwezig te zijn bij Xperal  (Energiesystemen & Energiebesparing )  aan de Risseweg.

Naast een aantal  ondernemers waren diverse raadsleden van de VVD alsmede van enkele andere partijen aanwezig.  Ook wethouder Wendy van Eijk en gedeputeerde Joost van den Akker waren aanwezig om vragen te beantwoorden .

De bijeenkomst werd gestart met een presentatie van Xperal. Directeur Jaimie Louwers verstrekte aanvullende informatie over de installatie van  zonnepanelen.

Bedrijventerrein Leuken-Noord is een bedrijventerrein wat een KVO-B status heeft.  Parkmanager Veiligheid en Openbaar Gebied Jack Philipsen gaf een toelichting over de rol en activiteiten die parkmanagement heeft. Mn veiligheid heeft geruime tijd bijzondere aandacht met positieve resultaten.

VVD raadslid Joost Wiezer ging met de aanwezigen in overleg over de tijdelijke vestiging van arbeidsmigranten.  In een levendige discussie werd standpunten uitgewisseld over de procedure en de keuze van de locatie waarvoor een omgevingsvergunning is aangevraagd.

De bijeenkomst werd afgesloten met een drankje.

Onderstaand treft u enkele sfeerbeelden aan van deze bijeenkomst. De foto’s zijn gemaakt door Richard van der Steen van Xperal.