Skip to content
Aangeboden

Schoutlaan 26 2.11b

183 m2
Kantoorpand
Hier kun je een hele mooie korte omschrijving plaatsen met heel beknopt waar het over gaat. Daarna kun je hieronder een uitgebreidere tekst kopiëren en plakken van de makelaar site en eventueel verdere tekst/wensen plaatsen.
Huurprijs: € 1.750 per maand

Van de 6 units is nu 1 unit beschikbaar gekomen per 1 maart 2021

Totaal met verkeersruimten komt dit neer op 206 m2 met de verkeersruimten

Oppervlakte:
Verdeeld over drie bouwlagen : ca. 1.415 m2.
Vloeroppervlak excl. Verkeersruimten/diversen : ca. 1.242 m2.

2e verdieping : meterkast, poetskast, twee trappenhuizen, lift, vier toiletten,
twee kantoortuinen.

Kantoortuin 2.11a : ca. 231 m2 deze is verhuurd
Kantoortuin 2.11b : ca. 183 m2 Te huur
Overig/diversen : ca. 51 m2
Totaal : ca. 465 m2

Gedeeltelijke huur :

Het pand is in zes afzonderlijke units te verhuren. Een bedrijfsverzamel kantoorgebouw. Kosten als servicekosten en kosten voor gas/water/elektra worden dan centraal doorberekend aan de diverse huurders. Per huurder wordt dan een voorschot vastgesteld, waarop een jaarlijkse afrekening zal plaatsvinden.

Parkeergelegenheid en buitenterrein:

ca. 49 eigen parkeerplaatsen. Een mechanische schuifpoort geeft toegang tot het pand en de parkeergelegenheid. Er is voorzien in één minder validen parkeerplaats en er is ruimte gereserveerd voor het stallen van fietsen. De huurprijs is incl. gebruik parkeerplaatsen indien het gehele pand door één partij wordt gehuurd. Indien er sprake zal zijn van een bedrijfsverzamel kantoorgebouw, zal een redelijke jaarhuurprijs per parkeerplaats worden vastgesteld.

Een unit van ca. 231 m2 kan maximaal 9 parkeerplaatsen huren; een unit van ca. 183 m2 kan maximaal 7 parkeerplaatsen huren. Het gebruik van de parkeerplaats zal in overleg met de diverse huurders plaatsvinden; hierbij wordt ook gekeken naar het aantal medewerkers. Kosten per parkeerplaats is EUR 250,00 per jaar.

Er komen in 2021 ook laadpalen.

Technische installaties:

Verwarming middels radiatoren, luchtbehandeling met topkoeling.
Mechanische ventilatie op de toiletten.
Lift : personenlift aanwezig.

Aansluitwaarde elektra:

minimaal 3 x 160 Ampère

Opleveringsnivo:

Wandafwerking: gestukadoord met spuitwerk.
Toiletten: tegelwerk
Pantry’s: op de begane grond, 1e en 2e verdieping, voorzien van tegelwerk, vaatwasser, en koelkast, en close-in boiler
Verlichting: plafondverlichting voorzien downlighters, noodverlichting aanwezig
Zonnescreens: elektrisch bedienbare zonnescreens op de kantoren, minimaal aan zonnezijde. Vloerbedekking : cementdekvloer
Databekabeling : door huurder zelf te verzorgen
Alarminstallatie : aanwezig

Glasvezel: aanwezig

Bouwjaar : 2012/2013

Toelichting op huurprijs :

Bij een bedrijfsverzamel kantoorgebouw zal iedere unit een deel van de gemeenschappelijke verkeersruimte, trappenhuizen, toiletten, lift, poetskast etc. op zijn bouwlaag krijgen toegekend. Hiermee is al rekening gehouden met de afgifte van de huurprijzen. Huurders van de zes units kunnen gebruik maken van alle toiletten in het gebouw, poetskasten etc.

Ligging

Op een schitterende zichtlocatie op kantorenpark Centrum Noord te Weert gelegen : NIEUWBOUW kantoorpand met industriële uitstraling.

Indeling

Begane grond: entree, meterkast, twee trappenhuizen, lift, minder validen toilet, twee toiletten, twee kantoortuinen. 1e verdieping : meterkast, twee trappenhuizen, lift, vier toiletten, twee kantoortuinen. 2e verdieping : meterkast, twee trappenhuizen, lift, vier toiletten, twee kantoortuinen.

Locatie

spittersvastgoedlogo