Xperal

Xperal is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de Solar branche.

Vanuit onze vestiging in Weert bedienen wij klanten door het hele land. Onze klanten zijn eigenaren van bedrijven en vastgoed. Daarnaast kunnen wij ook als EPC’er voor investeringsmaatschappijen en projectontwikkelaars optreden.

Wij zijn adviseur, leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor eerlijk advies, kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling en nazorg.

We kunnen onze klanten daar waar nodig ondersteunen en meedenken tijdens het traject of de klant ontzorgen door het hele traject uit handen te nemen.

Alle voordelen op een rij

Wij bouwen veel PV-installaties voor onze klanten. Door het grote inkoopvolume profiteren al onze klanten mee van onze goede inkoopcondities.

Onze adviseurs nemen graag
de tijd voor u om uw situatie door te nemen en met u tot de best mogelijke oplossing te komen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Indien u kiest om op duurzame wijze energie te produceren, bestaan hiervoor diverse regelingen. Of u in aanmerking komt voor deze regelingen is afhankelijk van een aantal randvoorwaarden. Omdat deze stimuleringsregelingen in de loop van de tijd variëren kijken we graag met u mee om te bepalen welke voor u van toepassing kunnen zijn.

Gebruik maken van zonne-energie is slim en duurzaam, maar er moet vooraf een investe,. ring gedaan worden. Indien u kiest voor onze Xperal-lease mogelijkheid is dat niet nodig. Maandelijks betaalt u een vast bedrag, terwijl u de zon direct aan het werk zet. Alle kosten, inclusief installatie zijn inbegrepen.

Met leasen heeft u geen terugverdientijd zoal bij koop. Al vanaf de eerste dag verdient u aan uw zonne-energiesysteem. Daarnaast onderstreept u met een zonne-energiesysteem de groene uitstraling van uw bedrijf.

Overige projecten