Qlikflow

Als gecertificeerd marketing automation bureau in Hubspot en SharpSpring begeleiden en adviseren wij bedrijven met het behalen van hun marketing & sales doelstellingen. Dit doen we met relevante, passende en creatieve inbound marketing strategieën en campagnes. Naast advies en techniek begeleiden en trainen wij onze klanten om te kunnen werken met de gekozen marketing automation software. Marketing automation is een tactiek waarmee je prospects kunt opwarmen met gepersonaliseerde en bruikbare content met als doel om prospects te converteren tot klant en klanten te converteren in loyale klanten.

Ons bureau biedt professionele services binnen marketing automation om meer online succes te bereiken met jouw business. Ons gezamenlijke doel: maximale online groei met marketing automation. 

Naast het opstellen van de juiste strategie en het implementeren van de software, zijn wij een verlengstuk van jouw organisatie voor het bedenken en ontwikkelen van campagnes. Wij zijn er om je te helpen! 

Alle voordelen op een rij

Terugkerende taken worden geautomatiseerd, waardoor de tijd die normaal gesproken wordt besteed aan het opvolgen van leads wordt verminderd.

Denk hierbij aan: Het versturen van e-mails, het toevoegen van een lead in het CRM, het bijhouden van de acties en gebeurtenissen van een lead en het beoordelen van de kwaliteit van een lead.

De Return on Investment (ROI) neemt toe! In een marketing automation pakket kan je precies zien vanuit welk kanaal, bron, medium en webpagina de kwalitatieve leads komen en hierop je strategie aanpassen.

Marketing automation levert een organisatie meer leads en conversies op. Dit komt doordat marketing automation ervoor zorgt dat de juiste content bij jouw doelgroep terecht komt. Wanneer de content gericht is op jouw doelgroep, wordt jouw doelgroep sneller getriggerd om gegevens achter te laten. Dit zal uiteindelijk meer conversies en omzet opleveren.

Naarmate jouw teams meer tijd besteden aan het creëren van data, stelt marketing automation hen in staat om meer gepersonaliseerde inhoud te creëren dankzij de segmenteringsmogelijkheden en rapportage. Op deze manier kun je jouw persona op meerdere kanalen targeten. Marketing automation verandert websitebezoekers in leads en zodra je weet wie jouw leads zijn, kun je ze segmenteren op gedrag of kenmerken. Op deze manier krijgen jouw leads gepersonaliseerde berichten en kun je hun betrokkenheid volgen. Dit zal ook helpen bij lead scoring.

Als de sales en marketing automation worden gecombineerd door dezelfde software te gebruiken, kun je de bedrijfsdoelen en -inspanningen op elkaar afstemmen. Marketing automation kan zelfs leiden tot een verhoging van de verkoopproductiviteit met 14,5% en een verlaging van de marketingoverhead met 12,2%. Jouw marketingteam zal meer tijd besteden aan strategieën om de conversie te verhogen, terwijl jouw salesteam de productiviteit verhoogt. Het is een win-winsituatie.

Overige projecten