Pro-Light

Pro-Light is gespecialiseerd in het realiseren van lichtplannen, lichtberekeningen en het leveren van hoogwaardige en energiezuinige led verlichting. Professionaliteit, persoonlijke service, passie en merk- onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Pro-Light.

Oorspronkelijk gestart als importeur en groothandel voor met name de elektrotechnische branche, onstond naars de groothandelfunctie ook een adviesfunctie. Denk hierbij aan het realiseren van lichtplannen, lichtberekeningen en (technische) ondersteuning tijdens projecten. Inmiddels is Pro-Light een volwaardig partner die werkt voor, samen en met installateurs, (interieur) architecten, projectinrichters en facilitair managers. Daarnaast werkt Pro-Light samen met de beste leveranciers en producenten uit de branche. Door goed en scherp in te kopen kunnen we onze partners en klanten de beste condities bieden.

Alle voordelen op een rij

Pro-Light is gespecialiseerd in het realiseren van lichtplannen, lichtberekeningen en het leveren van hoogwaardige en energiezuinige led verlichting.

Pro-Light is opgericht in 2004 en kent haar oorsprong als importeur en groothandel voor met name de elektrotechnische branche.

Vanaf 2008 is Pro-Light zich steeds meer gaan richten op het ondersteunen en adviseren van haar klanten. Naast de groothandelfunctie ontstond er ook een adviesfunctie. Denk hierbij aan het realiseren van lichtplannen, lichtberekeningen en (technische) ondersteuning tijdens projecten.

Door goed en scherp in te kopen kunnen we onze partners en klanten de beste condities bieden.

Overige projecten