Project
Lerend Leven

De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Denk aan de toenemende automatisering en robotisering, langer doorwerken en de vraag naar nieuwe skills. Om bij te blijven moeten werknemers zich continu ontwikkelen. En werkgevers moeten snel inzicht krijgen op de veranderende werkzaamheden en het behoud van hun concurrentiepositie.

Lerend leven: vernieuwende aanpak

Brainport Development heeft het programma Lerend Leven ontwikkeld. Het behouden en aantrekken van gekwalificeerde arbeidskrachten staan centraal. Wegens succes in Brainport Eindhoven biedt Keyport de gevestigde bedrijven in de regio de mogelijkheid om kennis te maken met dit project dat kan helpen ‘Lerend Leven’ te implementeren in de eigen organisatie. Daarnaast biedt het project ondernemers de kans om aan te sluiten bij de kennis- en business netwerken in de Brainport regio.

Waarom meedoen?

Maak je organisatie en medewerkers klaar voor de uitdagingen van morgen. Denk aan: automatisering en robotisering van productieprocessen, hogere pensioenleeftijd, tekort aan personeel etc.

  • Kijk niet langer enkel naar een CV en diploma’s als het om medewerkers gaat, maar juist naar het potentieel dat zij hebben en wellicht nog niet laten zien. Wij bieden u een methodiek die hierbij kan helpen.
  • Neem deel aan Connected Learning bijeenkomsten rondom specifieke thema’s en vraagstukken van u en uw collega-ondernemers. Door van elkaar te leren krijg je praktische inzichten welke innovaties voor u relevant zijn en hoe u hier efficiënt op in kunt spelen. Denk aan thema’s als Lean, het exo-skelet, Cervitization, Internet of Things, Automatisering, Digitalisering, Duurzame inzetbaarheid, de energietransitie en meer.

Meer weten of aanmelden?

  • Neem dan contact op met Renske Cox (Projectleider regio Helmond, Midden- en Noord Limburg)
  • Volg de Keynote nieuwsbrief voor al het nieuws over de connected learning bijeenkomsten van Lerend Leven.

Overige projecten