Delta Zakelijk

Glas zit bij ons in elke vezel. Wij geloven namelijk dat glasvezel dé technologie is waarmee je het maximale uit je internetverbinding haalt. Het zorgt voor de beste manier om te werken, kijken, leren en genieten. Daarom willen we dat zoveel mogelijk bedrijven van glasvezelinternet kunnen profiteren. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, horecaondernemer, adviseur, tandarts of vormgever bent, wij gaan altijd een stap verder voor jou.

Alle voordelen op een rij

Overstappen naar supersnel glasvezelinternet kan al vanaf € 79,-. Daarmee kun je met het hele bedrijf volop gebruik maken van het internet. Of je nu grote bestanden wil downloaden of juist uploaden, veel gebruikt maakt van videogesprekken of de hele bedrijfsautomatisering in de cloud hebt.

Om het nog aantrekkelijker te maken: de glasvezelkabel ligt al in je meterkast dus we kunnen je snel aansluiten.

Delta Zakelijk denkt met de ondernemer mee. Een vast IP-adres, vast bellen, een zakelijke servicedesk en factuur met btw-specificatie zijn standaard. Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk toepassing van zakelijke internetverbindingen voor professioneel gebruik en bedrijfskritische toepassingen.
 

Het glasvezelaanbod van Delta Zakelijk is exclusief voor ondernemers van Weerter Boulevard.

Overige projecten