Werkzaamheden Wiekendreef en viaduct Leuken (Ringbaan-Oost)

De gemeente Weert voert samen met aannemer Gebr. Van Kessel onderhoud uit aan diverse bruggen in Weert. Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 12 mei wordt er gewerkt aan de brug bij de Wiekendreef en het viaduct Leuken (Ringbaan-Oost).

De werkzaamheden worden gelijktijdig uitgevoerd om de duur van de overlast voor verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden Wiekendreef

De onderhoudswerkzaamheden aan de brug bij de Wiekendreef vinden plaats vanaf 1 mei 7.00 uur tot en met vrijdag 12 mei.
Tijdens deze periode is de Wiekendreef afgesloten tussen de Molenakkerdreef en Winkelcentrum Molenakker. Het winkelcentrum is bereikbaar vanaf 1 zijde (zijde Molenakkerplein). Er geldt een omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer via de Molenakkerdreef, Oude Laarderweg en Helmondseweg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid door de wijk en kunnen gebruikmaken van de loop- en fietsbruggen om het water over te steken.

Werkzaamheden viaduct Leuken (Ringbaan-Oost)

De onderhoudswerkzaamheden aan het viaduct Leuken starten op maandag 1 mei om 7.00 uur en duren tot en met vrijdag 12 mei. Tijdens de werkzaamheden blijft de Graafschap Hornelaan bereikbaar. Voor doorgaand verkeer geldt een omleidingsroute.

Door de afsluiting vervallen ook tijdelijk een aantal bushaltes in en rond Weert. Bekijk voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Arriva

Werkzaamheden Laarderbrug

De eerdere gecommuniceerde werkzaamheden aan de Laarderbrug worden op een later moment uitgevoerd. Zodra de planning van de werkzaamheden bekend is, volgt hierover meer informatie.

Voor meer informatie: https://www.weert.nl/werkzaamheden-wiekendreef-en-viaduct-leuken

Relevant nieuws