Wensboom van Clement Group in Weerter stadscentrum

Voor het derde jaar op rij heeft Clement Group een kerstboom in de vorm van een wensboom geplaatst in de binnenstad van Weert. Deze creatie van staal is afgelopen maandag, 7 december, opgezet op de hoek van de Langstraat/Van Berlostraat in Weert tegenover Hunkemöller. De wensboom is door Clement Group in eigen huis gemaakt van Cortenstaal en is ruim 5,5 meter hoog en 4 meter breed.

Vooral in deze ongewone periode is het belangrijk om iets extra’s voor elkaar te doen. Je kan dit doen door een wens in de wensbox te deponeren of deze in te zenden via www.clement-weert.nl/kerstwens. Alle soorten wensen kunnen ingediend worden. Je mag echter niets voor jezelf wensen, maar alleen voor een ander. Clement Group zal een aantal van deze wensen in vervulling laten gaan.

Clement Group is een full-service ISO:9001 gecertificeerd metaalbewerker uit Weert. Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machineonderdelen. Clement Group biedt innovatieve totaaloplossingen. Projecten voert men volledig uit van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien verzorgt het bedrijf na oplevering ook vaak het onderhoud. De Kerstwensboom is een project dat Clement Group volledig heeft uitgevoerd van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Een product waar Clement Group trots op is!

-bron; MLA 14/12/2020-

Relevant nieuws