Waarom over op glasvezel?

DELTA Netwerk wil in samenwerking met lokale en regionale ICT-partners glasvezelinternet aanleggen op vijf bedrijventerreinen in Weert. Parkmanagement Weert adviseert u om sowieso in gesprek te gaan met 1 van de 3 ICT-partners, zodat u een goede keuze kunnen maken om wel of niet over te stappen.

De volgende 4 redenen zijn in elk geval het overdenken waard:

  • U krijgt meestal meer voor uw geld tegen lagere kosten.
    (1/1Gbps vanaf 47,46/mnd, incl. vast IP-adres)
  • Een extra glasvezelverbinding is ideaal als (goedkope) backup-verbinding.
    (150/150Mbps vanaf 41,26/mnd, incl. vast IP-adres)
  • Instappen vóór 1 februari 2023 betekent dat de vastrechtvergoeding op uw adres vervalt (t.w.v. 1.570,25). En een jaarabonnement op 150/150Mbps heeft u al voor nog geen 600,-. Voor dat geld krijgt u nergens een glasvezelverbinding.
  • U bent klaar voor de toekomst! Ouderwets koper zal uiteindelijk niet meer voldoen. Glasvezel van DELTA Netwerk is zelfs voorbereid op snelheden tot 8/8Gbps.

Parkmanagement Weert: “DELTA Netwerk zal dekkend gaan aanleggen als minimaal 25% van de bedrijven op de bedrijventerreinen een abonnement afneemt voor 1 februari a.s. Dit betekent dat iederéén kan profiteren van internetdiensten over glasvezel. Iedereen krijgt dan gratis de glasvezelkabel naar binnen. Dat maakt het voor bedrijven interessanter om zich bij ons te vestigen. Maar dan moet het er wel liggen. Vandaar onze oproep om in elk geval in gesprek te gaan.”

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Interesse?
Klik hier voor meer info mogelijkheid om contact op te nemen.

Relevant nieuws