Verkeersomleidingen tijdens Bospop

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, wordt de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op zaterdag 2 juli 8.00 uur tot aan het opruimen op dinsdag 12 juli 17.00 uur. U kunt dan geen gebruik maken van deze wegen.

Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. U kunt dus niet verder richting Weert rijden. Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via knooppunt 39 Nederweert. Knooppunt 38 Weert-Noord kan wel gebruikt worden voor doorgaand verkeer richting Maarheeze of restaurant “de Wildenberg”.

Om uw veiligheid te kunnen garanderen worden gedurende de op,- en afbouw van het festival de Riviereweg, Weijerkesweg en de Stienestraat tussen de Hoogbosweg en de Kuikenstraat afgesloten van donderdag 30 juni 07.00 uur t/m woensdag 13 juli 20.00 uur.

Verkeershinder
De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken tijdens de afsluiting. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder kan optreden. Houd dus rekening met een mogelijke langere reistijd gedurende de afsluiting.

Fiets- en voetgangersoversteek
Van woensdag 6 juli tot maandag 11 juli wordt de voetgangersoversteekplaats bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg bemand door verkeersregelaars en is geopend van 8.30 tot 11.30 uur. Buiten deze tijden is deze oversteek afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het viaduct op de Floralaan.

Omleiding vanuit Weert
Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 zal omgeleid worden via knooppunt 39 Nederweert. Op de Ringbanen kunt u de vooraankondiging en de omleiding op de gele borden zien.

Mijd de spits
Tijdens de ochtendspits van woensdag 8, donderdag 9, vrijdag 10, maandag 13 en dinsdag 14 juli moet u langer wachten om de A2 te bereiken. Vrijdag 10 juli wordt sowieso een dag waarop er veel file zal staan rondom de A2. U kunt deze file mijden, door op andere tijden te reizen, alternatieve routes te kiezen, thuis te werken of de trein te pakken. Hiermee kunt u uzelf veel file besparen.

Vragen?
Heeft u nog andere vragen? De organisatie van Bospop is in handen van de stichting Bospop. Op de website www.bospop.nl (onder informatie) vindt u meer informatie.

Relevant nieuws