Van Kaathoven en Parkmanagement Weert kiezen voor samenwerking

Van Kaathoven is de nieuwe, vaste afvalspecialist voor ondernemerscollectieven die aangesloten zijn bij Parkmanagement Weert. De collectiviteitsafspraken resulteren in gunstige voorwaarden voor ondernemers die hulp zoeken bij het scheiden van reststromen.

Van Kaathoven is een familiebedrijf met één grote passie: ze zijn weg van afval. Wat anderen als vuilnis, troep en puin beschouwen, zien zij als een bron van nieuwe grondstoffen en mogelijkheden. Samen met Parkmanagement Weert streven zij het doel na bedrijven te ontzorgen in het verantwoord scheiden en afvoeren van reststromen. Vanwege de onderlinge afspraken hanteert Van Kaathoven lokaal extra gunstige tarieven. Ook op het gebied van het thema duurzaamheid ondersteunen zij aangesloten bedrijven het afval verder te scheiden en stromen eventueel gezamenlijk met andere leden in te zamelen.

Samen sterk
Succes van dergelijke collectieve samenwerking is gebaseerd op de veelvuldige deelname van bedrijven. Hoe meer ondernemers kiezen voor deelname, hoe constructiever gewerkt kan worden aan gewenst resultaat. Van Kaathoven doet zodoende alle leden graag een passend voorstel. Staat u op het punt om een nieuwe overeenkomst te sluiten of in te gaan op een aangepast voorstel van uw huidige leverancier? Wachten tot Van Kaathoven bij de bedrijven langs is geweest is zeker de moeite waard.

Bent u benieuwd naar alle voordelen voor uw onderneming? Neem dan contact op met Parkmanagement Weert, of  Van Kaathoven via 088-7310350 of verkooplimburg@vankaathovengroep.nl!

Relevant nieuws