Nieuwe samenwerking voor verduurzaming

Met 2022 voor de deur is verduurzamen wederom een van de belangrijkste agendapunten. Parkmanagement is een samenwerking aangegaan met KEES, waar de leden van alle bedrijvenverenigingen en BIZ’en van Parkmanagement Weert gebruik van kunnen maken.

Sinds 1 oktober 2021 is er een nieuwe regeling vanuit de overheid met als doel om MKB’ers inzicht te geven in hun besparingskansen. Door middel van deze regeling is het mogelijk een 100% gesubsidieerd energieadvies te laten opstellen. Hiermee krijgen ondernemers inzicht in jouw besparingskansen.

Maak gebruik van de subsidiemogelijkheid en laat een officieel energieadvies opstellen (welke 100% is gesubsidieerd). Ontdek waar jouw besparingskansen liggen!

Samen met KEES proberen we het voor jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken.
• Inzicht in regelgeving verduurzaming waaraan het MKB moet (gaan) voldoen
• KEES heeft verstand van alle voorwaarden, subsidies en regels
• KEES kijkt of je in aanmerking komt voor subsidieregeling (100% subsidie officieel energieadvies)
• KEES laat je zien waar jouw besparingskansen liggen
• KEES ontzorgt en verzorgt het traject
• KEES zorgt voor de aanvraag én het verzilveren van de subsidie

Het doel
De ondernemer ontlasten, zodat zij geen werk hebben aan het creëren van inzichten. Zo kunnen jullie je focussen op zaken waar jullie ondernemer voor zijn geworden, namelijk de verkoop van jullie product of dienst.

Hoe het werkt in de praktijk
In de bijlage vind je een stappenplan. Zodat je precies ziet hoe we in de praktijk te werk gaan. Van moment van afspraak tot het daadwerkelijk energieadvies. Het kost je slechts ca. 1 uurtje van je tijd!

Wie is KEES
EKB Nederland B.V. is de moedermaatschappij achter KEES! KEES is de merknaam waarmee wij samen met Keyport en Parkmanagement Weert de MKB’ers benaderen in Weert. Lees meer via: https://www.keyport.nl/circulair-en-duurzaam/100-subsidie-op-energiescan/

Maak een afspraak en laat je informeren
Wil je een afspraak maken om te onderzoeken of jouw bedrijf in aanmerking komt? Stuur een mail naar info@energiekees.nl. Er wordt dan spoedig contact opgenomen om een afspraak te plannen. Liever zelf inplannen? Dat kan via deze website.

Relevant nieuws