Studenten Gilde Opleidingen halen geld op voor goede doelen

Blijde gezichten bij de Goede doelen uitreiking op donderdag 26 januari op Drakesteyn, bij Gilde Opleidingen in Weert. Trots overhandigden de eerstejaarsstudenten van de opleiding Retail & Sales Management de cheques aan de drie goede doelen, waar ze zich de afgelopen twee maanden voor hebben ingezet. Dat zijn de Voedselbank Weert, het Franciscus hospice en de Hartslag Nederweert.

Parkmanagement Weert

Alle studenten hebben twee weken geleden meegeholpen met het uitdelen van appelflappen aan de medewerkers van bedrijven, die lid zijn van het parkmanagement. Als tegenprestatie ontvingen de studenten een financiële bijdrage van stichting Parkmanagement. “Wij fungeren als intermediaire tussen scholieren en ondernemers. Zo matchen we één-op-één bij stageplekken”, verduidelijkt parkmanager Natasja Geelen.

Dan is het tijd om de cheques aan de goede doelen uit te reiken. Frank Sweegers neemt voor de Voedselbank Weert 362 euro in ontvangst. Ine Verhaeg ontvangt 610 euro voor het Franciscus Hospice. Antoine Hekers en Marian Wijen krijgen 452 euro overhandigd voor Hartslag Nederweert. Allemaal zijn ze blij met de opgehaalde bedragen door de studenten van de Gilde Opleidingen Weert. En de studenten? Die hebben veel geleerd in de praktijk.

Lees het hele artikel: https://www.weertdegekste.nl/2023/01/studenten-gilde-opleidingen-halen-geld-op-voor-goede-doelen/

 

Relevant nieuws