Online Matchmaking Event

Online Matchmaking Event  op 23 februari 2021

Vanuit het project euregiocampus Limburg/Niederrhein, Cleverland worden bedrijven uitgenodigd deel te nemen aan een online Matchmaking-event op dinsdag 23 februari 2021 om 15.00 uur. Tijdens deze webinar kunnen bedrijven zich bij voorkeur in het engels voorstellen aan studenten en mogelijke stageplaatsen nader toelichten. Jullie krijgen dan 20 minuten de tijd om jullie bedrijf voor te stellen en vragen te beantwoorden van studenten. De studenten zijn afkomstig van Fontys Venlo en Hochschule Niederrhein en afhankelijk van de aangeboden stageplaatsen kunnen studenten uit alle studierichtingen zich aanmelden voor de matchmaking.

 

Indien je als bedrijf geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het online matchmaking-event op 23 februari 2021 kun je contact opnemen met:

Ariana Weijmans-Bos

Projectleider euregio campus-Limburg/Niederrhein

M: +31 6 31741312 | E: a.weijmans@venlo.nl

 

Interregproject euregiocampus Limburg/Niederrhein

Het project ECLN is in april 2019 gestart met als doel de euregio rijn-maas-noord als een grensoverschrijdende onderwijs- en kennisregio zichtbaarheid te geven en ertoe bijdragen, de barrièrewerking van de grens verder te reduceren. De belangrijkste projectdoelen zijn het boeien, binden en vasthouden van studenten aan de euregio. Meer info over ons project vind je op www.cleverland.eu .

Jullie krijgen ook de kans beter zichtbaar te zijn bij studenten via onze website. Dit kunnen jullie doen door gebruik te maken van deze link https://cleverland.eu/nl/presenteer-uw-bedrijf/ en jullie gegevens in te vullen. Dan worden jullie opgenomen in de nieuwe database op onze website en zijn jullie beter zichtbaar bij studenten en burgers binnen de euregio.

Relevant nieuws