Programma gratis Congres Duurzaamheid compleet

De laatste namen van sprekers en exposanten zijn bekend. Parkmanagement Weert organiseert op vrijdag 4 november voor het eerst een Congres Duurzaamheid voor ondernemers in Weert. Entree is gratis voor zowel leden als niet-leden.

Het Congres Duurzaamheid is een initiatief van Parkmanagement Weert en wordt mede mogelijk gemaakt door partners Gemeente Weert, EKB Nederland en Weert Marketing. Tijdens het evenement staat herkenning, erkenning en actiematigheid omtrent duurzaamheid centraal en wordt Weerter ondernemers actuele informatie, kennis, praktisch advies en haalbare mogelijkheden geboden. De ondertitel luidt dan ook ‘Deal met duurzaamheid’.

Het congres vindt plaats in de Paterskerk op vrijdag 4 november van 12.00 tot 18.00 uur. Op het centraal ingerichte plein vergaren ondernemers kennis over de mogelijkheden te verduurzamen. Vanuit infostands verstrekken maar liefst dertien lokale specialisten informatie. De opzet is informeel, waarbij deelnemers onder het genot van een drankje kunnen oriënteren.

Presentaties
Op twee daarvoor ingerichte presentatielocaties worden afwisselend presentaties gehouden over nut en noodzaak van verduurzaming. De inhoud van de presentaties is uiterst veelzijdig, van informatie over wetgeving omtrent duurzaamheid tot de duurzame personele inzet van talenten. Onder de sprekers zijn bedrijven die op vooruitstrevende manier aan duurzaamheid werken, waaronder Rabobank, Solarge, Energie Makelaar, Van Kaathoven en Lerend Leven. Om 15:00 uur zal wethouder Steinbach namens de gemeente de aanwezige ondernemers toespreken.

Gratis entree
Het evenement is toegankelijk voor ondernemers uit het verzorgingsgebied van de gemeente Weert. Zowel voor leden als niet-leden van Parkmanagement Weert is entree gratis. Aanmelding is wenselijk (maar niet verplicht) via www.parkmanagement-weert.nl/congres. Hierbij kan ook interesse in het bijwonen van de presentaties worden aangegeven. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Relevant nieuws