Praat mee: “toekomstbestendige werklocaties Weert” op 25 maart 2021

organisatie:  bestuur Bedrijvencontactgroep Leuken-Noord & Kampershoek

Praat mee over “toekomstbestendige werklocaties in Weert” op 25 maart 2021 om 16.00 uur

Onlangs zijn de bevindingen gepresenteerd van onderzoeksbureau STEC naar de acht Weerter bedrijventerreinen. Naast het schetsen van een algemeen beeld is er per terrein gekeken naar indicatoren als: Economie & werkgelegenheid, Marktwaarde & vastgoed, Marktconforme omgeving & bereikbaarheid, Energietransitie en klimaatadaptatie, Automatisering & digitalisering, Circulaire economie. Hierin werd voor ieder terrein de positie bepaald in de economische levenscyclus, dit met name ook ten opzichte van een groot aantal terreinen in Nederland.

Deze bevindingen zijn naar de mening van bestuur BcLK ook zeer interessant én relevant voor ondernemers op Kampershoek en Leuken-Noord. Bestuur BcLK heeft afgesproken met de gemeente Weert, dat de bevindingen binnenkort worden gepresenteerd aan ondernemers op deze 2 bedrijventerreinen.

Bedrijvenvereniging BcLK organiseert op 25 maart a.s. een digitale sessie waar de gemeente en STEC de bevindingen, toegespitst op Kampershoek en Leuken-Noord zullen delen.  Er is gelegenheid is tot digitale interactie!

  • Welke kansen ziet u als ondernemer om het terrein toekomstbestendig te maken, ofwel wat moeten absoluut verder verkennen?
  • Welke uitdagingen ervaart u op dit moment op het terrein voor een goed ondernemersklimaat, ofwel waar liggen de huidige knelpunten voor ondernemers?
  • Wat gebeurt er op dit moment al op het terrein en/of waar zitten bij ondernemersvereniging en ondernemers energie en interesse om (mede) de handschoen op te pakken?

Deelname aan deze belangrijke sessie is kosteloos!

Aanmelden voor 23 maart via: info@parkmanagement-weert.nl

Na aanmelding en acceptatie ontvangt u van ons een link om deel te nemen.

 

Relevant nieuws