Parkmanagement start met traject hercertificering KVO-B voor alle bedrijventerreinen Weert.

Al onze bedrijventerreinen in Weert hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), een unicum in Nederland. Dit keurmerk moet worden vernieuwd per 01 maart 2024.
Parkmanagement Weert, Gemeente, Politie en Brandweer blijven samenwerken om de bedrijventerreinen “schoon, heel en veilig te houden. Door middel van deze samenwerking kunnen onze bedrijventerreinen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Jouw hulp nodig!
Om de KVO-status ook daadwerkelijk te kunnen behouden, is een hoge respons op de enquête een 1e eis. Daarom hebben we jouw hulp echt nodig!
Het behoud van het Keurmerk Veilig Ondernemen is voor bedrijventerreinen én voor jou als ondernemer belangrijk, ook kun je invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen gaan worden.

Het is van essentieel belang dat je deze enquête invult. 
Ik verzoek je daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Dit vergt slechts 7 minuten van jouw kostbare tijd.
De enquête link is: https://mkbnl.socratos.net/direct/weert2024
Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.
De sluitingsdatum van de enquête is uiterlijk 31 januari 2024.

Waarom is het Keurmerk zo belangrijk? 
Het verplicht tot samenwerking van Parkmanagement, gemeente, politie en brandweer. Het draagt continu bij aan een verbetering van het ondernemersklimaat op de bedrijven- terreinen, zoals het verbeteren van het openbaar gebied, tegengaan van o.a. ondermijning en cybercriminaliteit, maar ook geeft de werkgroep adviezen over brand- gevaar, verkeersveiligheid, camerabeveiliging, toezicht etc. Eventueel behoort het tot de mogelijkheden om korting te verkrijgen op jouw verzekeringspremie.

Relevant nieuws