Paasfeest bij de Weerter Boulevard

Bij de ondernemers van de Weerter Boulevard is de lente in volle gang.

Het bedrijventerrein pakt in de aanloop naar Pasen flink uit met kleurrijke paasversieringen, toffe winacties en te gekke goodiebags vol met kortingsbonnen, giveaways en de lekkerste paaseitjes.

Royaal aanbod
Het royale aanbod van de winkels, de bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de gezellige sfeer trekken mensen van heinde en verre naar de Weerter Boulevard. “Van al de bedrijventerreinen in Weert, is de Weerter Boulevard nét even anders dan de rest”, aldus voorzitter Jan van Dam. “Met meer dan 85 bedrijven vind je op de Weerter Boulevard alles wat je nodig hebt op het gebied van wonen, dier, tuin, doe het zelf, lifestyle & auto’s. Waar je ook naar op zoek bent, bij de Weerter Boulevard vind je het.”

De Weerter Boulevard pakt uit
Bedrijvenvereniging Weerter Boulevard is actief en streeft naar zoveel mogelijk samenwerking tussen de ondernemers. “Samen met onze leden zorgen wij dat de Weerter Boulevard aantrekkelijk is om te bezoeken.” aldus van Dam. “Speciaal in het kader van Pasen slaan we de handen ineen om de bezoekers in de watten te leggen en onder te dompelen in Paassfeer. Van goed gevulde goodiebags tot een prijzenrad waar het winkelend publiek een draai aan mag geven; niemand gaat met lege handen naar huis.

Ook kans maken op te gekke prijzen?
Wil jij ook kans maken een toffe goodiebag of te gekke prijzen? Volg de Weerter Boulevard op Facebook en Instagram en sla je slag op de volgende data:

Vrijdag 15 april om van 12.00 tot 14.00 uur bij Intratuin Weert
Zaterdag 16 april van 11.30 tot 13.30 uur bij de Gamma Weert

Relevant nieuws