Meld je aan voor Hartsave Weert

Bouwen aan een hartveilige regio doen we samen. Daarom nodigt AED Solutions jou uit voor de netwerkavond Hartsave Weert op dinsdag 17 mei.

Deze avond staat volledig in het teken van ‘ontmoeten, inspireren en kennis delen’ met andere Hartsave stichtingen uit de regio Weert. Een gastspreker die al jaren bij Hartsave projecten betrokken is, geeft een interactieve presentatie met praktijkvoorbeelden.

Ontmoeten, inspireren en kennis delen
Maurice Volleberg, directeur AED Solutions; “Hartsave stichtingen leveren een belangrijke bijdrage aan een dekkend netwerk van AED’s en burgerhulpverleners in wijken, dorpen en steden. We krijgen vaak vragen over hoe stichtingen zaken moeten aanpakken, vrijwilligers kunnen werven, financieel zaken kunnen afhandelen met de gemeente etc. Via deze netwerkavond willen we kennis (laten) delen en personen inspireren. Stel je eens voor wat een groot dekkend AED-netwerk in de regio Weert ontstaat als er onderling meer verbinding en kennis wordt gedeeld.”

Programma Hartsave Weert
Wanneer: dinsdag 17 mei
Locatie: Celsiusstraat 15, 6003 DG Weert
19:00 – 19.15 uur: Inloop
19:15 – 19:45 uur: Opening programma + introductie AED Solutions
19:45 – 20:00 uur: Uitleg HartslagNu
20:00 – 20:15 uur: Gastspreker
20:15 – 20:45 uur: Vragenronde
20:45 – einde: Start borrel en netwerken

Het programma biedt naast inspiratie ook lokale netwerkmogelijkheden.

Aanmelden
Deelname is gratis en aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 20 april. Uiteraard is een collega, die samen met jou, een Hartsave project begeleidt van harte welkom. Klik hier om aan te melden of stuur een mail naar max@aedsolutions.eu.

Relevant nieuws