Ontmoet je toekomstige medewerker op de Fontys Company Day

Op woensdag 20 oktober organiseert Fontys een Company Day, waarbij de opleiding studenten in contact brengt met bedrijven uit de regio om zich te kunnen oriënteren op stageplaatsen, afstudeerprojecten of zelfs hun eerste baan. Een kans voor zowel werkgevers als studenten.

Fontys Hogeschool Engineering en Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek organiseren op woensdag 20 oktober 2021 een Company Day. Het evenement vindt plaats in het Fontys Nexus gebouw op de TU/e campus (Rondom 1, 5612 AP Eindhoven). De dag start om 11.00 uur en wordt afgesloten met een borrel (mits de dan geldende maatregelen rondom Covid-19 dit toelaten) om 16.00 uur.

Tijdens de Company Day brengen wij studenten in contact met bedrijven uit de regio om zich te kunnen oriënteren op stageplaatsen, afstudeerprojecten of zelfs hun eerste baan. Daarom biedt de opleiding geïnteresseerde bedrijven de ruimte zich te presenteren. Dit kan in de vorm van een statafel/kraam, maar ook door middel van een workshop of demonstratie. Het evenement is gericht op studenten van de opleidingen Technische Bedrijfskunde (met afstudeerrichtingen: Technische Bedrijfskunde, Bedrijfsmanagement MKB, Automotive and Mobility Management en Industrial Engineering and Management (Engelstalig)), Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Automotive en Toegepaste Wiskunde.

Aangezien de samenwerking met bedrijven voor onze opleidingen erg belangrijk is, zijn er geen kosten verbonden aan deelname aan de Company Day.

Wegens het beleid van Fontys met betrekking tot Covid-19 kunnen wij op dit moment uitgaan van een fysiek evenement. Er hoeft op de hogeschool geen anderhalve meter afstand te worden gehouden en is het gebruik van een mondkapje optioneel wanneer er door het gebouw wordt gelopen. Mochten de regels worden aangescherpt, brengen wij u natuurlijk op de hoogte.

Aanmelden

Interesse in deelname? Stuur uiterlijk vrijdag 8 oktober een bericht aan talentday@fontys.nl onder vermelding van Company Day 2021. De beschikbare plekken nemen snel af, dus ben er op tijd bij. Met vragen kunt u terecht via talentday@fontys.nl of +31 (0)6-8397 0918.

Relevant nieuws