Magical Mystery Tour 2023 – Mis het niet!

Na enkele maanden voorbereiding staan de puntjes weer op de bekende ‘i’… Donderdag 21 september organiseert Parkmanagement Weert voor de negende keer, de beroemde ‘Parkmanagement Magical Mystery Tour’!

De Magical Mystery Tour is een interactief netwerkbezoek waarbij Weerter ondernemers een kijkje in de keuken krijgen bij diverse lokale ondernemingen. Elk jaar is het wederom een succes met een hoge opkomst, mede vanwege het enthousiasme waarmee dit event door Weerter ondernemers wordt ontvangen. Ook deze editie staan enthousiaste ondernemers klaar om persoonlijk alle ins & outs van hun bijzondere bedrijf te laten zien.

Het programma begint om 13:00 uur met ontvangst bij Het Kwadrant aan de Thornstraat in Weert. Na het openingswoord zullen de deelnemers verdeeld worden over verschillende bussen en een route langs drie Weerter bedrijven rijden. Op locatie bij deze bedrijven worden presentaties gehouden en rondleidingen gegeven.

Welke bedrijven bezocht worden, blijft geheel volgens traditie geheim tot het laatste moment. Maar het zijn stuk voor stuk bijzondere en interessante kennismakingen. Om 16:00 uur arriveren de bussen weer bij Het Kwadrant voor een gezamenlijke afsluiting met een heerlijk hapje en drankje, verzorgd door de scholieren van Het Kwadrant.

Aanmelden

Het event is alleen toegankelijk voor bij Parkmanagement Weert aangesloten ondernemers (leden) en aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen aan info@parkmanagement-weert.nl.

*max 2 personen per bedrijf/onderneming.

Relevant nieuws