Maak kennis met wijkagenten bedrijventerreinen

Alle bedrijventerreinen in Weert hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit Keurmerk is geldig tot 1 maart 2024 en betekent dat de bedrijventerreinen voldoen aan de door KIWA gestelde voorwaarden.

Op basis van een onafhankelijke audit beoordeelt keuringsinstituut Kiwa elke drie jaar of het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) certificaat gehonoreerd kan blijven. In het verleden is een plan van aanpak opgesteld door Parkmanagement Weert, waarin een veiligheidsanalyse met betrekking tot het bedrijventerreinen staat omschreven. Dit plan van aanpak is een vereiste voor het behalen van een KVO-B certificaat. In het plan van aanpak worden enkele veiligheidsmaatregelen aangedragen, waarin moeten worden voorzien. Enkele voorbeelden hiervan zijn een camerabewakingssysteem, actieve surveillance en beveiliging middels slagbomen. Ook een cruciaal speerpunt is de samenwerking met Gemeente Weert, politie en brandweer.

Om dit laatste verder uit te diepen laten we u graag kennismaken met de wijkagenten van de verschillende bedrijventerreinen. Heeft u een incident of inbraak? Neem te allen tijde contact op met de politie via het centrale nummer 0900-8844. U wordt dan doorverbonden naar uw lokale wijkagent, zodat uw melding ook als maatwerk kan worden behandeld.

Onderstaand leest u wie de wijkagent(en) van uw bedrijvenvereniging is of zijn.

Bedrijventerreinen Savelveld, Kampershoek, De Kempen, Leuken-Noord, Weert Centrum-Noord, Weerter Boulevard
Jos Geerts
Bram Kurvers
Don Hofman
Sander Cornelissen

Kanaalzone I
Thijs Loven

Kanaalzone II en III
Ralph Meulendijks
Koen Wintjens
Sefic Krabulut

Relevant nieuws