Kevin van Pol: vraagbaak voor duurzaamheid bij Parkmanagement Weert

Met Weertenaar Kevin van Pol verstevigt het team van Parkmanagement haar organisatie nog verder. Kevin is het (nieuwe) gezicht bij Parkmanagement Weert voor alles wat met duurzaamheid, verduurzaming, energie, circulariteit enzovoort te maken heeft.

Kevin is al enige jaren werkzaam bij EKB Nederland (stakeholder & partner in duurzaamheid Parkmanagement Weert) en heeft ruim ervaring in het adviseren van bedrijven op het gebied van o.a. energiemanagement en -transitie en verduurzamingsvraagstukken van ondernemers. De werkzaamheden voor Parkmanagement en haar ondernemers, zal Kevin een aantal uren per week gaan invullen. Kevin: “In deze hectische markt zien ondernemers vaak door de bomen het bos niet meer. Voor mij is het allerbelangrijkste om de complexe materie van de duurzaamheidsmarkt en alles wat daarmee te maken heeft begrijpelijk maken voor de ondernemer!

Kevin: “ik ben geboren en getogen in Weert en wellicht komt mijn gezicht jullie al bekend voor. Dit kan komen omdat ik me graag onder de mensen begeef en dus regelmatig in de stad te vinden ben. Ik voetbal bij voetbalvereniging DESM en ben binnen de club ook actief in de activiteitencommissie. Naast het voetballen ben ik in de vastelaovendj periode actief als boonte aovendj artiest bij de Rogstaekers en de Zweeloeëre.”

Wil je kennis maken met Kevin, of heb je vragen of opmerkingen? Wil je eens van gedachten wisselen over een vraagstuk? Laat het weten!

MAIL : kevin@parkmanagement-weert.nl  |  MOBIEL: 06-81867212

Relevant nieuws