JONG! Inspiratie- & Kenniscongres

Op vrijdag 17 juni 2022 vindt het JONG! Inspiratie & Kennis Congres plaats in het Munttheater te Weert.

Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het Inspiratie en Kennis Congres is in 2017 voor het eerst georganiseerd door JONG! Valkenswaard in de Hofnar waarbij ruim 300 gasten aanwezig waren. Al snel bleek er een grote interesse te zijn voor een vervolg wat ook in 2018 in Valkenswaard plaatsvond. Voor de editie van 2022 heeft JONG! Weert haar handen ineen geslagen en zijn aan de slag gegaan voor een nieuwe editie van het IKC. Deze zal vrijdag 17 juni in het Munttheater in Weert plaatsvinden.

Het IKC is niet alleen voor alle verenigingen en leden van JONG!, maar vooral ook voor andere geïnteresseerden om naar deze speciale bijeenkomst te komen.

Lunch en programma
Deze inspirerende dag zal plaatsvinden in het Munttheater in Weert. De dag start om 12.30 uur voor geïnteresseerden met een heerlijke netwerklunch. Tijdens deze lunch kom je direct op een informele manier in contact met collega ondernemers. Deze lunch is na het kopen van een toegangsbewijs via het ticketsysteem, te reserveren.

Het officiële programma start om 13.30 uur en bestaat uit twee zeer inspirerende hoofdsprekers, Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman. Ook zijn er verschillende (kleinere) kennissessies van personen die op een interactieve manier hun interessante bedrijfs- of levensverhaal delen. Het middag-vullend programma zal onder begeleiding van onze dagvoorzitter en presentatrice Martine Hauwert een middag worden om niet snel te vergeten. Aansluitend zal er nog een gezellige netwerkborrel zijn in het theatercafé.

Reserveer op tijd
Deze dag wil je niet missen! Koop de kaarten (€ 29,50) via de onderstaande link en ben er snel bij! Koop je kaarten rechtstreeks via het munttheater: https://www.munttheater.nl/agenda/jongweert-ikc2020/

Meer informatie over het programma is te via de website www.jongnetwerk.nl/ikc of de Facebookpagina www.facebook.com/ikcjong/

Sponsoring
Zie jij waarde in het koppelen van je onderneming aan het IKC? Dan zijn de op de afbeelding weergegeven sponsorpakketten zeker interessant! Bezoek met je eigen klanten of partners het congres en toon je zichtbaar voor alle gasten. Bel voor meer informatie naar Mark Vialle op het telefoonnummer 06-42011830 of stuur een mail naar info@jongweert.nlen steun als relatie of lid het JONG! IKC.

Relevant nieuws