Help werknemers met geldzorgen

Op dinsdag 20 september vindt het evenement ‘Grip op Geld’ plaats in het Munttheater in Weert. De coproductie van Konnekt’os en Weerterland Financieel Gezond is gratis te bezoeken en leert werkgevers hoe zij kunnen bijdragen aan financiële gezondheid van werknemers.

Het effect van armoede op het brein is groot. Evenals het functioneren op de werkvloer. Alleen al het percentage ziekteverzuim van een werknemer met schulden ligt beduidend hoger dan van een werknemer zonder schulden. En wist u dat diezelfde werknemer u €15.000 per jaar kost? Dr. Nadja Jungmann, lector schulden en incasso bij Hogeschool Utrecht en adviseur bij Social Force vertelt u er alles over. Bovendien krijgt u tips om als werkgever stappen te zetten naar een gezonde financiële situatie van uw medewerkers. Het belooft een evenement te worden dat u niet snel zal vergeten.

Grip op Geld is interessant voor founders, partners en relaties van Konnekt’os, werkgevers, leidinggevenden en HR-professionals. Het evenement vindt plaats op dinsdag 20 september van 16:30 tot 20:30 uur in Munttheater Weert. Aanmelden is mogelijk tot en met 13 september via deze link of door te klikken op onderstaande afbeelding.

Relevant nieuws