Grootse open dag Upstairs Traprenovatie

Upstairs Traprenovatie opent op 18 september eenmalig haar deuren voor het publiek, ter ere van haar 25-jarig jubileum. Iedereen kan deze dag binnenkijken bij het bedrijf en genieten van workshops, foodtrucks en ander entertainment. Om 15:45 uur wordt de StairCampus officieel geopend door de burgemeester van Weert en gaat de Open Dag over in een heus festival met diverse Nederlandse artiesten.

Dat het niet zomaar een Open Dag is blijkt uit het feit dat de burgemeester van Weert om 15.45 uur officieel de StairCampus opent, waar Upstairs onderdeel van is. De StairCampus is hét kennis-, ontwikkelings- en opleidingscentrum op het gebied van traprenovatie. De rest van de dag zit vol verrassingen. Dit is het uitgelezen moment om sfeer te komen proeven en een uniek kijkje in de keuken te krijgen bij dé nummer 1 in traprenovatie.

Kijkje achter de schermen
Tijdens de Open Dag van Upstairs op 18 september is het onder andere mogelijk om rond te lopen door het productiebedrijf, waar Upstairs zelf alle overzettreden produceert. Verder kan er trap- en interieurinspiratie op worden gedaan in de Inspiration, Upstairs’ eigen showroom. Daarnaast gaan de traphelden (de monteurs van Upstairs) live trappen renoveren en laten zien hoe een traprenovatie precies in zijn werk gaat.

Als klap op de vuurpijl verzorgen de Upstairs stylisten een aantal workshops én geeft Judith Doppenberg (bekend van HuizeDop) een interessante lezing. Dit alles met volop vertier voor jong en oud, waaronder een draaimolen en goochelaar en lekkere hapjes en drankjes bij diverse foodtrucks.

John de Bever en de Lawineboys
Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de dag om 16.00 uur grandioos afgesloten met ‘Upstairs zingt UP ’t plein’. Dit is een gratis festival met diverse Nederlandse artiesten, waaronder John de Bever en de Lawineboys. Aanmelden is verplicht voor zowel de workshops als het festival. VOL = VOL. Mis het niet!

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op www.upstairs.nl/opendag.

Relevant nieuws