Exclusief voor leden: vrijkaarten competitiestart BAL

De allereerste competitiewedstrijd van het nieuwe basketbalseizoen is op zaterdag 1 oktober 2022. Exclusief voor leden van Parkmanagement Weert biedt Basketball Academy Limburg vrijkaarten aan voor dit eerste spektakelstuk van de talenten van BAL1.

Er zijn 25 vrijkaarten beschikbaar: maximaal 2 per ondernemer en op volgorde van aanmelding.  We raden je aan om eens te komen kijken naar een basketbalwedstrijd van deze talenten die spelen op het hoogste niveau! Daar mag (ondernemend) Weert trots op zijn!

Wil je gebruik maken van dit bijzondere aanbod? Stuur een mail naar info@parkmanagement-weert.nl.

Over BAL
Basketball Academie Limburg (BAL) is een van de vijf Nederlandse Regionale Talenten Centra (RTC) op het gebied van basketball. De club komt met alle eerste jeugdteams uit in de eredivisie en heeft de afgelopen jaren al diverse Nederlandse Kampioenschappen binnen gehaald. BAL1 komt uit in de BNXT League, een professionele competitie met deelnemende ploegen uit Nederland en België. BAL speelt hierin met een mix van talenten (opgeleid vanuit de academie) en ervaren spelers. BAL komt vanaf 2017 uit in de hoogste klasse en behaalde in het seizoen 2020 – 2021 haar grootste succes met het winnen van de Dutch Basketball Beker en het bereiken van de play-offs.

BAL heeft als doel om jonge Nederlandse spelers naar de Europese top te brengen en in de Dutch Basketball League op topniveau uit te laten komen. Daarbij is samenwerking met het (Limburgse) bedrijfsleven een belangrijke volgende stap om de hoge ambities waar te kunnen maken.

Relevant nieuws