De negende Magical Mystery Tour was een succes!

Afgelopen week hebben we de negende editie van de Magical Mystery Tour mogen organiseren. Met een grote opkomst van ca. 90 ondernemers mogen we het ook dit jaar een succes noemen.
Grote dank aan de gastlocatie @Het Kwadrant voor het hartelijke ontvangst Uiteraard ook dank aan de bedrijven die dit jaar hun deuren openden voor alle mede ondernemers in Weert;
Pro-Light, een innoverend bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van lichtplannen, lichtberekeningen en het leveren van hoogwaardige en energiezuinige LED verlichting;
Mertens Bouwbedrijf, een warm familiebedrijf met liefde en aandacht voor het ontwerpen en maken van fantastische, innovatieve en duurzame gebouwen;
IRS Robotica, een slim en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in refurbished industriële robots en uitgebreide robotdiensten.

Het is mooi om te zien hoe ondernemers het gesprek met elkaar aangaan, leren van elkaars ondernemingen en de handen ineenslaan voor mooie samenwerkingen.
Nog mooier om te zien dat het onderwijs nu ook een grote rol speelde bij deze dag. De jeugd is de toekomst, ook in onze ondernemingen. Laten we die jeugd genoeg voeden met de kansen die er liggen bij de Weerter ondernemers.
Mooie kansen om te verbinden, die we met elkaar moeten aangrijpen.

Heb je deze editie gemist? Zorg dat je er volgend jaar bij bent. Interesse om jouw deuren te openen voor de Weerter ondernemers? Laat het ons weten.

Relevant nieuws