De Kempen BIZ 2024-2028 is officieel een feit: meerderheid ondernemers stemt voor!

Vanochtend om 12.00 uur maakte notaris Kuijper van MHK Notarissen in Weert de officiële uitslag bekend van de stemming voor (verlenging van) De Kempen BIZ 2024-2028. Een ruime meerderheid van de stemgerechtigde ondernemers in het beoogde BIZ-gebied heeft positief gestemd, waarmee de oprichting van de Stichting De Kempen Bedrijven Investeringszone een feit is.

Rolf Derckx, voorzitter van de Stichting De Kempen BIZ, heeft het officiële verslag van de notaris in ontvangst genomen.

Rolf Derckx: “Ik ben er trots op dat we het eerste bedrijventerrein zijn die de BIZ met succes verlengd heeft. De stemming heeft ook uitgewezen dat het draagvlak hiervoor erg groot is. De Kempen BIZ is nu een feit en we kijken ernaar uit om aan de slag te gaan met activiteiten en projecten die het bedrijventerrein zullen verbeteren en op de kaart zullen zetten.”

Met De Kempen BIZ willen ondernemers zich richten op activiteiten die alle ondernemers in het gebied ten goede komen. Het bestuur, ondernemers en Parkmanagement Weert zullen gezamenlijk invulling geven aan De Kempen BIZ. De looptijd van De Kempen BIZ is van 01/01/2024 tot en met 31/12/2028. Na deze periode van 5 jaar kan er eventueel opnieuw gestemd worden voor verlenging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Parkmanager Natasja Geelen via e-mail: natasja@parkmanagement-weert.nl

Relevant nieuws