Bospop voor ondernemers: dat klinkt goed!

Bent u ook op zoek naar een andere manier van netwerken of gewoon om uw klanten eens te verrassen? Met het Upstairs Skydeck biedt Bospop ondernemers een unieke mogelijkheid om het echte Bospop-gevoel te ervaren en dan ook nog eens op niveau!

In 2017 is op Bospop begonnen met een speciaal ingericht en exclusief Skydeck (waar de VIP nog echt VIP is en ook zo behandeld wordt). Zo kunnen VIPS genieten van de muziek, lekker wat drinken en aanschuiven aan het speciale diner, én last but not least, op een relaxte manier netwerken. Vanuit het Skydeck hebben gasten een prachtig uitzicht over het festivalterrein en onbelemmerd zicht op het hoofdpodium. Dit is dé gelegenheid om uw zakelijke relaties en of vrienden op een zeer speciale en exclusieve manier te verwennen met een dagje Bospop. Lees meer informatie op www.www.bospop.nl/skydeck.

Bospop sponsoren? Graag!
Bospop biedt vele manieren om het festival te ondersteunen én naamsbekendheid te krijgen onder de duizenden bezoekers. Baniervlaggen, videoprojecties, websitebanners, Bospop-video’s… Er zijn talrijke mogelijkheden. Een overzicht is te vinden op www.bospop.nl/informatie/sponsorpakketten.

Voor sponsoring of Skydeck-tickets kunt u contact opnemen via sponsoring@bospop.nl.

Relevant nieuws