Blankers Schoon uitgeroepen als aantrekkelijkste werkgever

Tijdens de bekendmaking van ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ is Blankers Schoon door Meet the Youngsters uitgeroepen als winnaar in de categorie ‘Groot Bedrijf’ van regio Midden-Limburg.

Een prachtige kroon op het harde werk van team Blankers Schoon dat dagelijks ‘Dankbaar Werk’ verricht om de leef- en/of werkomgeving van opdrachtgevers schoon en veilig te houden. Maar daarnaast ook een fantastische stimulans voor de gehele branche, want schoonmaak (en facilitaire dienstverlening!) is wél degelijk aantrekkelijk!

Verkiezing
Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de zevende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar met een extra categorie: ‘Middelgroot Bedrijf Zuid’.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, half januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. Tevens is er weer een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio konden promoten.

Uitslag
Dit jaar hebben er meer dan 165 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 11.000 unieke stemmen uitgebracht! Tijdens de finale zijn de winnaars KLG Europe (Groot bedrijf) en Appart (MKB) op feestelijke wijze bekend gemaakt! Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars. doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent! Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:
Regio Noord + Winnaar Limburg: KLG Europe
Regio Midden: Blankers Schoon
Regio Zuid: Envida

Regiowinnaars categorie MKB:
Regio Noord: Volantis BV
Regio Midden + Winnaar Limburg: Appart
Regio Zuid: Hoppenbrouwers Techniek Sittard

Categorie Middelgroot Bedrijf Zuid:
Stichting Kom Leren

Relevant nieuws