Blankers Schoon koploper aantrekkelijkste werkgever

Blankers Schoon is in de race om de titel aantrekkelijkste werkgever van Limburg! De tweede stemronde start op 21 maart en bij aanvang is Blankers Schoon koploper.

Blankers Schoon is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf! Met de slogan ‘, , ‘ zijn ze trotse facilitaire partner van vele fantastische bedrijven en ondernemingen in onze provincie (en daarbuiten). Het bedrijf kenmerkt zich door de brede dienstverlening, duurzame werkwijze, korte lijnen, informele sfeer en professionele aanpak waarbij onze mensen het allergrootste kapitaal zijn. Dagelijks verrichten ze samen ‘Dankbaar Werk’ om de leef- en/of werkomgeving van onze opdrachtgevers schoon en veilig te houden.

Doel van deze verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren van VMBO tot en met WO op een eigentijdse wijze kennis te laten maken met ons prachtige bedrijf, maar daarnaast ook natuurlijk alle andere prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in onze provincie.

In de tweede ronde een stem uitbrengen op Blankers Schoon is mogelijk van 21 maart tot en met 29 april via Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg.

Relevant nieuws