BIZ Weerter Boulevard is een feit: meerderheid ondernemers stemt vóór!

Vanochtend om 11.00 uur heeft notaris Houben van MHK Notarissen te Weert, de officiële uitslag van de stemming voor de BIZ Weerter Boulevard bekend gemaakt. Een ruime meerderheid van de stemgerechtigde ondernemers in het beoogde BIZ-gebied heeft een positieve stem uitgebracht. Dit betekent dat de Stichting Bedrijven Inversteringszone Weerter Boulevard, een feit is.
Voorzitter van de Stichting BIZ Weerter Boulevard, Jean-Paul Coenen heeft het zogenaamde ‘proces verbaal’ van de notaris in ontvangst genomen.
Jean-Paul Coenen: “We zijn als bestuur blij dat het gelukt is om een BIZ op de Weerter Boulevard te realiseren. In het voortraject hebben de meeste ondernemers op de Weerter Boulevard zich hierover positief uitgelaten, echter is het toch wel spannend als de officiële stemmen moeten worden uitgebracht. We zijn verheugd dat een ruime meerderheid van de ondernemers ook daadwerkelijk een positieve stem heeft uitbracht. De BIZ Weerter Boulevard is nu een feit en we kijken er naar uit om aan de slag te gaan met activiteiten en projecten die het bedrijventerrein gaan verbeteren en op de kaart gaan zetten.”
Met de BIZ Weerter Boulevard willen de ondernemers aan de slag met promotionele activiteiten die het gebied op de kaart zetten, zichtbaarheid en uniformiteit, en overige activiteiten waar de alle ondernemers binnen het gebied profijt van hebben. Het bestuur, ondernemers en Parkmanagement Weert zullen samen vorm en inhoud geven aan de BIZ Weerter Boulevard. De duur van de BIZ Weerter Boulevard is van 01/01/2023 tot en met 31/12/2027. Na deze periode van 5 jaren, kan er eventueel opnieuw gestemd worden voor een verlenging.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Parkmanager Natasja Geelen, e-Mail: natasja@parkmanagement-weert.nl

Relevant nieuws