Ondernemersbijeenkomst BIZ Kanaalzone markeert overdracht bestuur

Op dinsdag 9 april vond bij De Sluis een bijzondere ondernemersbijeenkomst plaats van BIZ Kanaalzone I en II. Dit evenement markeerde niet alleen een periode van afscheid van trouwe bestuursleden, maar ook een officieel welkom aan een nieuw bestuur.

Geert van den Boomen, vertrekkend voorzitter, reflecteerde op de afgelopen jaren: “Het waren bewogen jaren als bestuurslid waarin we een eerste BIZ hebben opgericht, de uitdagingen van corona hebben overleefd, en uiteindelijk hebben besloten om opnieuw een BIZ op te zetten. We zijn trots dat we het bestuursschap overdragen als een gezonde stichting, met uitbreiding naar niet alleen Kanaalzone I, maar ook Kanaalzone II, en met een nieuw bestuur bestaande uit maar liefst 4 personen.”

Naast een dankwoord vanuit Parkmanagement, was de gemeente Weert goed vertegenwoordigd en sprak wethouder Martijn van den Heuvel met lovende woorden over de inzet van BIZ Kanaalzone en het belang van de samenwerking tussen ondernemers en de gemeenschap.

Het nieuwe bestuur stelde zichzelf voor aan de aanwezigen, waarna de middag feestelijk werd afgesloten met een verzorgd buffet en een gezellig drankje. Dit bood een perfecte gelegenheid voor ondernemers om nieuwe connecties te leggen en plannen te smeden voor de toekomst van de Kanaalzone.

Bedankt, Geert van den Boomen, Ruud Klomp en Johan Wouters.
Welkom, Jan Schreuder, Lizet Custers-Gingter, Jim van Erve en Bram Baks.

Relevant nieuws