Becs blijft in beweging en neemt Kneepkens ICT over

In de 13 jaar dat Ruud Kneepkens actief is geweest met zijn bedrijf Kneepkens ICT Services heeft hij altijd het doel gehad om IT eenvoudig en begrijpelijk te maken door één totale IT oplossing te bieden en een echte adviseur voor zijn klanten te zijn. In zijn streven om deze visie te continueren heeft hij de samenwerking met het eveneens Weertse Becs IT Services gezocht wat uiteindelijk heeft geleid tot de overname van Kneepkens ICT Services door Becs IT Services.

Kneepkens en Becs hebben als (bijna letterlijke) buren altijd goed kunnen samenwerken en naast elkaar kunnen opereren in de IT wereld van Zuid Nederland. In de manier waarop beide organisaties werken lijken ze zelfs erg op elkaar: beiden staan midden in de bedrijfsvoering van hun klanten, maken IT begrijpelijk en willen niets liever dan hun klanten een totaal aanbod bieden in het, voor menig mkb’er, soms lastige IT-landschap. Deze werkwijze, gecombineerd met een gemeenschappelijk DNA waarin persoonlijke en snelle communicatie centraal staan en het feit dat beide organisaties zich sterk maken voor begrijpelijke en laagdrempelige IT oplossingen voor het mkb, heeft Ruud Kneepkens doen besluiten om zijn bedrijf te verkopen aan Becs IT Services.

De Becs organisatie heeft zich de laatste jaren kunnen ontwikkelen tot betrouwbare en stabiele IT dienstverlener voor het mkb in Zuid-Nederland met ongeveer 40 medewerkers zonder dat zij hun persoonlijke klantbenadering uit het oog zijn verloren. En dat is precies de stap die Ruud Kneepkens nu met zijn bedrijf moest maken. “Door het opzoeken van de samenwerking met Becs IT Services kan ik kwaliteit en continuïteit aan mijn klanten blijven bieden op een manier die past bij mijn persoonlijke ambities, mijn bedrijf en het serviceniveau dat mijn klanten verwachten”, aldus Ruud Kneepkens Directeur / Eigenaar van Kneepkens ICT Services die actief zal blijven binnen het team van Becs IT Service.

Becs IT Services – met vestigingen in Weert en Maastricht-Airport – is eveneens erg content met deze uitbreiding doordat zij met het team van Kneepkens een aantal zeer kwalitatieve medewerkers met bewezen resultaten in het mkb aan boord kan halen. Door de uitbreiding van het team is Godain Weerts, DGA van Becs IT Services, ervan overtuigd dat de relaties van zowel Kneepkens als Becs de best mogelijke IT oplossing geboden wordt. “Wij willen blijven opschalen om de markt vóór te blijven en onze dienstverlening op het peil te houden dat de klanten van ons mogen verwachten.”

De doelgroep van Becs IT Services blijft het mkb segment, waarbij Becs zich onderscheidt door de persoonlijke relatie, korte lijnen en zeer snelle reactietijden. Dit alles met een professionele aanpak en kwaliteit. “Want juist deze werkwijze is de reden waarom Ruud Kneepkens zijn bedrijf en zijn klanten aan ons toevertrouwd en dat vertrouwen zullen wij zeker niet beschamen”, aldus Joey Timmermans (Algemeen Directeur Becs IT Services).

 

Meer informatie? BECS IT Services

 

Relevant nieuws