AED-actie tijdens Bewust Veilig-dag

Hoe is het met de veiligheid in jouw organisatie? Sta je daar wel eens bij stil of ga je ervan uit dat het wel in orde is? Laat het nu gratis checken!

Omdat 30 maart de ‘Bewust Veilig-dag’ is, hebben AED Solutions en Parkmanagement Weert een leuke actie bedacht die twee weken geldig is. Alle leden van de bedrijvenverenigingen/BIZ van Parkmanagement Weert kunnen gebruik maken van een BHV Scan op locatie, uitgevoerd door de ervaren veiligheidsmanagers van AED Solutions. Deze scan kost normaal € 175,00. Ben jij lid van een van de bedrijvenverenigingen/BIZ van Parkmanagement Weert dan deze is helemaal gratis!

Waarde van een BHV-scan
Wat heb je aan de BHV Scan? Veiligheid binnen je bedrijf voor je medewerkers en bezoekers. Knelpunten worden inzichtelijk en concrete verbeteringen worden aangedragen. Met deze oplossingen kan je samen met AED Solutions aan de slag om je BHV-organisatie te optimaliseren.

MAAK WERK VAN VEILGHEID EN PLAN DE GRATIS BHV-SCAN IN BIJ JOUW ORGANISATIE!
Plan je afspraak door een mail te sturen naar jeroen@aedsolutions.eu of klik hier.

De actie loopt van 30 maart 2022 tot en met 13 april 2022 en is geldig voor alle leden van Parkmanagement: ondernemers aangesloten bij bedrijvenvereniging Weert Centrum Noord, Weerter Boulevard, Kampershoek, Leuken-Noord, Savelveld, Kanaalzone en De Kempen BIZ, BIZ Kanaalzone.

Relevant nieuws