Aanmelding Magical Mystery Tour student edition geopend

Op 14 juni organiseren de Gemeente Weert, Parkmanagement Weert en Meet the Youngsters een nieuwe versie van de bekende Magical Mystery Tour, de Magical Mystery Tour student edition.

De student edition is een verrassende tour langs een aantal Weerter bedrijven met als doel jongeren, docenten en ondernemers met elkaar te verbinden en kennis te laten maken met mooie Weerter bedrijven en de carrièrekansen die ze bieden.

Krapte op de arbeidsmarkt is momenteel voor elke ondernemer een issue. We hebben te maken met een maatschappelijk arbeidsmarktprobleem, waar alleen gezamenlijk een antwoord op gevonden kan worden. Studenten en werkzoekenden zijn onvoldoende bekend met de mooie bedrijven (en uitdagende werkplekken) die onze regio rijk is. Maar ook ondernemers weten talenten onvoldoende te vinden. Of weten zich onvoldoende goed te profileren bij deze doelgroep. Gemeente Weert, Parkmanagement Weert en Meet the Youngsters hebben daarom samen de handen ineen geslagen voor de Magical Mystery Tour, student edition.

Kijkje in de keuken
Op dinsdag 14 juni kunnen studenten, docenten en ondernemers een kijkje nemen achter de schermen bij een aantal mooie Weerter bedrijven en tegelijkertijd verder kennis maken met elkaar maken en waardevolle verbindingen aangaan. Op deze middag gaan zij op bezoek bij vijf hele mooie (internationale) Weerter bedrijven, die vooraf niet bekend worden gemaakt. Een unieke kans voor jongeren, docenten en mede-ondernemers om verder te kijken dan de bekende namen, bij deze aantrekkelijke werkgevers een kijkje achter de schermen te nemen en onder de aandacht te komen voor een stage of een baan.

Aanmelden
De eerste editie van de Magical Mystery Tour student edition vindt plaats op dinsdag 14 juni 2022 van 12:30 tot 17:00 uur. Ondernemers die graag aansluiten en hun kans zien op een laagdrempelige manier in contact te komen met de werknemer van de toekomst zijn van harte uitgenodigd aan te melden. Dit kan door een mail te sturen aan info@parkmanagement-weert.nl.

Relevant nieuws