Aanmelding Magical Mystery Tour geopend

Donderdag 15 september vindt na twee jaar afwezigheid eindelijk weer de grote Magical Mystery Tour van Parkmanagement Weert plaats. Aanmelden voor deelname aan het jaarlijkse ondernemersevenement is vanaf nu mogelijk.

De Magical Mystery Tour is een interactief netwerkbezoek waarbij ondernemers een kijkje in de keuken krijgen bij diverse (lokale) ondernemingen. In 2022 vindt deze plaats op donderdag 15 september. Vanwege corona kon de rondgang de afgelopen twee jaar geen doorgang hebben. Reden voor het team van Parkmanagement om nu met extra enthousiasme uit te kijken naar de editie van dit jaar.

Het programma begint om 13:00 uur met ontvangst bij Basketball Academy Limburg (BAL). Na de opening zullen aanwezigen verdeeld over verschillende bussen een route langs drie Weerter bedrijven rijden. Op locatie bij bedrijven worden presentaties gehouden en rondleidingen gegeven. De te bezoeken bedrijven worden tot het laatste moment geheim gehouden, maar stuk voor stuk beloven het bijzondere en interessante kennismakingen te worden. Om 16:00 uur arriveren de bussen weer bij BAL voor een gezamenlijke afsluiting met uitgebreid hapje en drankje.

Aanmelden
Parkmanagement faciliteert alle acht bedrijventerreinen gelegen in de gemeente Weert. Met het evenement draagt men bij aan het versterken van onderling netwerk en het in de schijnwerper zetten van trotse lokale ondernemingen. Deelname aan het evenement is kosteloos voor leden van Parkmanagement Weert. Vanwege buscapaciteit en voorzieningen is aanmelden vooraf noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen aan info@parkmanagement-weert.nl.

Relevant nieuws