25 jaar BcLK is groots gevierd!

Gisteren was het dan eindelijk zover: we vierden op grootse wijze het 25-jarig bestaan van BcLK. Het was een geslaagde avond met een opkomst van ongeveer 150 enthousiaste ondernemers.

Tijdens deze bijzondere avond stond BcLK centraal. Bestuurslid Dick Voets en voorzitster Claudia Moonen namen ons mee op een boeiende reis door de geschiedenis en toekomst van BcLK. Speciale dank aan burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Martijn van den Heuvel voor hun inspirerende woorden.

Een speciaal woord van waardering gaat uit naar Dick Voets voor zijn 25 jaar toewijding aan het bestuur van BcLK. De aanwezigen werden ook geïnspireerd door het verhaal van Jan Lammers over de F1-wereld en zijn ondernemersgeest.

Parkmanagement is trots op het feit dat we dit evenement hebben mogen organiseren op een prachtige locatie bij Van Mossel Weert. Hartelijk dank voor jullie ondersteuning. Een speciale vermelding voor onze partners Full Events, Averion en Silverlicious, zonder wie dit niet mogelijk zou zijn geweest. Uiteraard ook dank voor de helpende handjes van PSW Weert.

Tijdens het heerlijke Walking Dinner en de wijnproeverij genoten de aanwezigen van boeiende gesprekken. Het was een onvergetelijke avond vol verbinding en inspiratie.

Relevant nieuws