Mobiele Surveillance

Door intensieve samenwerking op een aantal bedrijventerreinen in Weert voor wat betreft camerabeveiliging, heeft beveiligingsbedrijf SECURITAS vrijwel permanent een surveillant in de buurt. Met deze beveiliger heeft de stichting Land van Weert & Cranendonck is een collectieve regeling afgesproken die u als ondernemer een flinke besparing op de beveiligingskosten kan opleveren.

Niet alleen de financiële besparing maar zeker ook de kwaliteit /snelheid van de dienstverlening in geval van een calamiteit, is een groot voordeel.

Vanwege een aantal camerabeveiligingsprojecten is de surveillant dicht in de buurt en kan dus effectief en met snelle responsetijden schakelen.

Over Securitas:

Securitas vindt dat iedereen veilig moet kunnen wonen , werken en samenleven. In ziekenhuizen en op bedrijventerreinen, in het openbaar vervoer, in winkelcentra, op luchthavens.

Op al die plaatsen waar veiligheid extra aandacht vraagt kan Nederland op Securitas rekenen. Met slimme combinaties , innovatieve techniek en goed opgeleide medewerkers. Dag en nacht Securitas.

Voor veiligheid lees meer op securitas.nl http://www.securitas.com/nl/nl