Mini-MMT BcLK – het begin van de zomer, samen met de advocaten van VHA Legal!

Ooit begonnen op de bedrijventerreinen Kampershoek-Leuken-Noord is de Magical Mystery Tour uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een positieve ontwikkeling natuurlijk, maar hierdoor was het oorspronkelijke doel: kleinere bedrijven, die beperkte mogelijkheden hebben te ontvangen, de gelegenheid geven zich te tonen aan collega-ondernemers een beetje uit het oog verloren. Geen probleem, twee jaar geleden was dit reden om voor Kampershoek en Leuken-Noord de draad weer weer op te pakken volgens het oorspronkelijke stramien. Op 28 juni was het zover en bezochten 3 groepen van 10 tot 12 ondernemers de Mystery bedrijven: Deska, Henko en Léon Colaris.

 

Gezien de nabijheid, konden we twee van de drie bestemmingen “belopen”. Deska levert alles wat u voor uw kantoor nodig heeft van balpen, papier, cartridges, maar ook de volledige werkplek inrichting. Na de economisch mindere tijden zit de vraag naar nieuwe werkplekken weer in de lift. Met name de ergonomische werkplekken met in hoogte verstelbare buro’s, waarbij ook staand gewerkt kan worden zijn veelgevraagd. Deska biedt hierin advies en service. Bij Henko werden we deelgenoot van de wereld van “het kunstgras”. Henko treedt op als leverancier en adviseur bij de aanleg van kunstgrastoepassingen over de hele wereld. De toepassingen van kunstgras zijn heel divers en de eisen die gesteld worden hoog. Henko heeft hierin veel kennis, kunde en ervaring. Bij Léon Colaris was de tijd tekort om ons deelgenoot te maken van de wereld van de wijn in- en verkoop. Met het warme weer buiten was het heerlijk toeven in de indrukwekkende opslagkelders van Colaris onder het genot van een wijntje. Al onze gastheren en –vrouwen hartelijk dank voor hun enthousiaste uitleg!

 

Vertrek- en eindpunt was dit jaar het terrein tussen VHA Legal en de House of Bizz, dat door VHA Legal was omgetoverd in een heuse Biergarten.  Hoewel de Mannschaft net was uitgeschakeld was dit aan de kwaliteit van de door enkele authentieke duitsers geserveerde Bratwurst niet te merken! Het smaakte uitstekend. Het was samen met de gasten van VHA Legal een zeer geanimeerd samenzijn! Dank voor de gastvrijheid. Al-met-al weer een zeer geslaagd event.