Interpolis brandverzekering

Korting op Interpolis brandverzekering

Is uw bedrijventerrein in het bezit van een Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) en voorzien van een op maat samengestelde camerabeveiliging die voldoet aan bepaalde kenmerken? En draagt u als bedrijf bij aan deze beveiliging dan krijgt u een korting van 15% op de zakelijke Brandverzekeringen binnen de Interpolis Bedrijven Compact Polis.

De Brandverzekeringen van de Interpolis Bedrijven Compact Polis

Deze verzekeringen zijn voor het bedrijfspand, de inventaris, voorraden en bedrijfsschade.

Minder incidenten en meer aantrekkingskracht dankzij Keurmerk en beveiligingscamera’s

Het hebben van het Keurmerk Veilig Ondernemen en beveiligingscamera’s helpt het aantal incidenten te verlagen. Het heeft ook nog een ander effect: het draagt bij de aantrekkingskracht van het bedrijventerrein voor nieuw te vestigen bedrijven. Uw bedrijventerrein heeft dus een “plus”!

Maximaal 8% preventiebijdrage voor de instelling die het beveiligingsproject exploiteert

Op grond van het schadeverloop keert Interpolis jaarlijks achteraf en preventiebijdrage uit. Maximaal 8% van alle Brandverzekeringspremies van de deelnemende bedrijven die bij Interpolis verzekerd zijn, wordt dan uitgekeerd aan de instelling die het beveiligingsproject exploiteert.

Interesse in deze voordelen?

Rabobank Weerterland en Cranendonck heeft samen met Interpolis alle expertise in huis om u op maat te adviseren. Bel 0495-435 200 of stuur een mail aan verzekeren@weert.rabobank.nl