Herfstbijeenkomst BcLK – 22 november 2018

Donderdag 22 november kwamen we bijeen voor onze inmiddels traditionele herfstbijeenkomst. Ten overstaan van ongeveer 35 leden werd stilgestaan bij het alweer bijna voorbije jaar, 2018. Voor wat betreft het BcLK een succesvol en levendig jaar, met een aantal mooie bijeenkomsten, met als hoogtepunt wel de jubileumbijeenkomst in augustus, met ongeveer 150 bezoekers.

Iedereen kreeg de gelegenheid tijdens de voorstelronde zich te introduceren – in het bijzonder, Thijs Scheijmans van de gelijknamige Houthandel, nu nog aan de Biest, maar volgend jaar op Kampershoek waar een aanvang is gemaakt met de nieuwbouw.

Bijzondere aandacht tijdens de presentatie voor de BIZ Kampershoek. De proefdraagvlakmeting heeft aangetoond, dat er voldoende draagvlak is. Inmiddels is er een BIZ Stichting opgericht en is het College van B en W accoord. Op 19 december zal het worden voorgelegd aan de gemeenteraad. Na goedkeuring zal begin 2019 de formele draagvlakmeting plaatsvinden. Tijdens de vergadering werd een oproep gedaan aan iedere ondernemer op Kampershoek om te gaan stemmen.

Vervolgens kregen Ellen van Diepen en haar collega’s de gelegenheid om de PSW te presenteren. Een mooie organisatie met toegewijde mensen. En een kans voor ondernemers om te voorzien in hun behoefte aan arbeidskrachten.

We sloten af met een walking dinner, verzorgd door Silverlicious, Paul Silvertand, uitgeserveerd door medewerkers van PSW.

Onderstaand treft u een sfeerimpressie aan van de Herfstbijeenkomst.