Glasvezelnetwerk aan de Weerter Boulevard

     

We naderen met rasse schreden het punt , waarop een beslissing gemaakt gaat worden m.b.t. de haalbaarheid van de aanleg van een glasvezelnetwerk aan de Weerter Boulevard.

Let wel ! Op dit moment hebben we nog niet voldoende aansluitingen om het project van start te laten gaan.  We willen erop wijzen, dat het niet vanzelfsprekend is, dat een bedrijf een bedrijventerrein met glas wil ontsluiten en dat het aantal aanbieders, die hiertoe bereid zijn beperkt is. Mocht het project nu niet doorgaan, dan betekent dit dat er voor meerdere jaren geen ontsluiting zal plaatsvinden.

Het bestuur van de bedrijvenvereniging en Parkmanagement trekken samen op om ook dit bedrijventerrein van Weert te ontsluiten. CBizz is de gekozen partner.

Glasvezel is ons inziens  noodzakelijk om de bedrijfsvoering klaar te hebben voor de toekomst.

Na overleg met CBizz zullen we  op korte termijn een definitieve sluitingsdatum afspreken voor de vraagbundeling. Bent u belangstellend om aan te sluiten, dan volstaat  een e-berichtje aan Parkmanagement.

Onderstaand enkele foto’s om e.e.a. onder de aandacht te brengen. De container staat op een zicht locatie aan de Roermondseweg bij Warmteservice Weert.