Skip to content

MKB Datalab miniMasters: Data, en wat nu?

Kunnen we omzetcijfers, product data en ‘weer’ met elkaar koppelen zodat we efficiënter de bevoorrading en de inzet van het personeel kunnen (in)plannen? Hoe houdt u deze informatie actueel en hoe zet u deze om in adequate leads en verkopen?

Gratis

Webinar ‘Duurzaam ondernemen in praktijk?’

Spreker – Leen Zevenbergen Ondernemer, SDG Ambassador, TEDx spreker en Auteur Doen is beter dan denken en alleen passie gedreven werken levert echte resultaten. Leen Zevenbergen vertelt vanuit zijn dertig jaar ervaring als ondernemer in een duurzame omgeving, met als doel de wereld te verbeteren. Hij is oprichter van meer dan twintig technologiebedrijven in binnen- […]

Online vragenuurtje Energie Makelaar

online

Wat voor vragen heb je over energie? Meld je aan voor het online vragenuurtje en stel vrijblijvend je vragen. De samenwerking tussen Parkmanagement Weert en Energie Makelaar zorgt voor collectieve inkoop van energie waar ondernemers direct van profiteren.

Gratis

Huurrecht en de gevolgen van de coronacrisis

online

Aben & Slag praat je bij over de gevolgen van het coronavirus en haar overheidsmaatregelen op een huurovereenkomst. In dit webinar, gepresenteerd door Richard de Hoop, zullen Deborah Reijnhart en Ton Hendriks je informeren over de huidige stand van zaken.

Gratis

Informatiebijeenkomst Transitievisie Warmte voor inwoners Weert

online

Weert zet de komende jaren allerlei stappen om op termijn over te gaan van traditionele energiebronnen naar duurzame energiebronnen. De energietransitie is echter voor veel inwoners nog een onderwerp waarbij men zich afvraagt: “Waar moet ik beginnen? Wat gaat de gemeente doen?”.

Gratis

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

online

Laagdrempelig en efficiënt bedrijven en studenten met elkaar in contact brengen. Dat doen we een week lang tijdens speeddates. De student kan met verschillende bedrijven daten in een online 1-op-1 gesprek van 15 minuten. Daarna bespreken de medewerker en de student of ze met elkaar verder willen praten over een stage, opdracht of baan.

Gratis

MKB Datalab miniMasters: E-Commerce

E-Commerce heeft een enorme vlucht genomen in de afgelopen jaren. En zeker in 2020 met alle lockdowns. Maar ja, hoe doet u dat als ondernemer en waar start u?

Gratis

MKB Datalab miniMasters: Internet of Things

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt die van afstand kunnen worden uitgelezen en waar u als ondernemer op in kunt spelen. Als ondernemer is het belangrijk een beeld te vormen op welke wijze deze toepassingen ook uw business gaan beïnvloeden. Welke kansen bieden deze ontwikkelingen in uw sector?

Gratis