Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PRANA Zomerfitprogramma

01/05/2022 - 31/08/2022

Stel je voor dat je meer tijd en energie hebt om de dingen te doen die jij belangrijk vindt: je werk, je gezin, je vrije tijd of je hobby. Prana Total Vitality (PTV) stelt een 12 weken-programma samen met een juiste balans tussen voeding, bewegen en ontspanning, zodat je gewoon kunt blijven genieten van een drankje of etentje. Samen met je personal trainer ga je vanuit een doelgerichte aanpak aan de slag om het beste uit jezelf te halen.

Programma
Start het 12-weekse Zomerfitprogramma en krijg tot € 75,- korting. Hoe dit programma er voor jou uitziet, heb je volledig zelf in handen. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken ze graag jouw wensen en de mogelijkheden met je.

Voordelen
De voordelen van het 12-weeks Zomerfitprogramma:

  • Je verliest gewicht
  • Je voelt je sterker en energieker
  • Je zit lekkerder in je vel
  • Je verbetert je (sport)prestatie

Dit programma is bovendien ook geschikt voor het herstellen na een blessure of bevalling. Door PTV’s samenwerking met Fysio Active Nederweert https://www.fysio-active.com/ kunnen ze jou namelijk een totaal pakket aanbieden met o.a. een screening of behandeling door een fysio therapeut. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat er een vergoeding door jouw zorgverzekeraar van toepassing kan zijn.

Je kunt het 12-weeks Zomerfitprogramma alleen of samen met iemand volgen, bijvoorbeeld je partner of een bekende. Informeer snel naar de mogelijkheden! Stuur hun een e-mail via info@pranatotalvitality.nl.

Gegevens

Begin:
01/05/2022
Einde:
31/08/2022
Site:
https://www.pranatotalvitality.nl/nieuws/12-weekse-zomerfitprogramma/

Organisator

Prana

Locatie

Prana