Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MKB Datalab miniMasters: Internet of Things

03/06/2021 @ 16:00 - 17:00

Gratis

MiniMaster Internet of Things (IoT)

miniMasters voor het mkb

In een serie van vijf miniMasters gaan we in op actuele digitale thema’s. En dit is alweer de laatste MiniMaster van het MKB Datalab Limburg. In deze laatste MiniMaster op 3 juni gaan we het hebben over Internet of Things, ofwel IoT.

Voor veel ondernemers nog een ver-van-mijn-bed-show, maar bijna iedereen heeft thuis in zijn privé situatie slimme apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de slimme meter voor het gas en de elektra. Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt die van afstand kunnen worden uitgelezen en waar u als ondernemer op in kunt spelen. Als ondernemer is het belangrijk een beeld te vormen op welke wijze deze toepassingen ook uw business gaan beïnvloeden. Welke kansen bieden deze ontwikkelingen in uw sector?

In deze MiniMaster willen we vooral ingaan hoe u kansen identificeert op dit vlak en hoe u een eerste aanzet kunt geven om het bedrijfsmodel van uw organisatie hierop aan te passen.

Met slimme apparaten en handige toepassingen wordt het werk – en onderhoud – veel interessanter, bent u onderscheidend en kan de toepassing van IoT extra toegevoegde waarde voor uw klant bieden. Hoe kunt u op dit vlak de eerste stappen zetten en kunt u de kansen van de slimme apparaten omzetten in (extra) nieuwe of aangepaste producten en diensten?

De partners van het MKB Datalab Limburg willen u van harte uitnodigen bij deze laatste MiniMaster. Meld u aan en kijk ook op deze website naar de andere diensten die we u kunnen aanbieden! Tot dan!

De MKB Datalab miniMasters worden gemodereerd door René Nijsten van MN Adviseurs & Accountants. René heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de mkb praktijk.

Gegevens

Datum:
03/06/2021
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
Gratis